Alla inlägg den 30 maj 2013

Av Jasmine Alfredsson - 30 maj 2013 13:55

Suck va fort det går innan man hamnar efter med bloggandet, har haft fullt med min praktik plats som jag gör på vålbergskolan i en förskoleklass och där är det fullt ös hela dagen lång! Sen har jag brudarna hemma som ska tränas och sysselsättas också. Jag har gjort ett träningsschema som sitter på kylen som jag blev jätte nöjd med faktiskt!! tänkte lägga ut en bild imorron på det. 

Sen har Simon flyttat in hemma hos mig!   Det känns jätte bra verkligen.

Sen har jag fått sommar jobb, det kändes också super, jag som var så orolig att jag inte skulle få nått, men det löste sig det också.


Planer har jag inför sommaren också eller en plan hittills iaf, fick den härliga förfrågan av anne-marie om jag ville passa deras hundar och deras hus i sommar SJÄLVKLART vill jag det, tänkte då passa på att jobba jätte mkt med Carry så jag kan ta med mig henne hem till vålberg igen, det blir prio ett. Sen ska jag tänka ut vad jag vill göra i höst och hur jag ska lösa det också.. ett problem som är lite tungt tyvärr, menmen vi löser det...


Tävlingssugen är jag också!! jobbar på med jippie nu, och det börjar gå riktigt bra, har provat en del nya saker med henne som erkar funka, men framförallt dämpa henne lite för det går ju i 300km/t hela tiden där, men det blir nog bra, som det ser ut nu satsar vi på Ransäter.

Jessie däremot hamnade jag i en liten svacka med efter månadstävlingen tyvärr, jag ahr ju haft problem med motivationen på henne och jag fick se det när vi månadstävlade och det hjälpte inte så mkt att jag försökte peppa henne tyvärr, så jag ska månadstävla igen och göra på ett annat sätt då för att försöka få upp hennes motivation. Hittade dock en ny tränings leksak till henne som hon älskade en tyg fresbee, så såna ska jag köpa fler nu.



Tyckte den här så va så fin


 



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards