Alla inlägg den 12 september 2013

Av Jasmine Alfredsson - 12 september 2013 23:35

Ja tänk om man kunde bete sig en enda gång på krogen, men nej det misslyckas konstant   Fast det började på bussen den här gången, vi skulle gå av på torget och när bussen står i stoppljusen på typ östra torggatan, hoppas jag upp och ställer mig utgången och undrar varfö inte dörrarna öppnas! Och Elins enda kommentar än, "måste du skämma ut mig hela tiden" MEN HALLÅ hur skulle jag veta det??  Sen inne på krogen, var det jordens fuling som va såå efterhängsen att jag tillslut tröttnade och stod väldigt nära och pekade med HELA handen och sa att om man inte går härifrån o låter oss vara ifred så skulle han få en smäll så huvvet snurra runt på honom!    HAHA Jag undrar vart jag får allt ifrån?! Men toppen kväll iaf och jag gillade musiken på Jaguar bättr än Tempel iaf, hejja schlagerbaren! 


Så kort om hundarna:
Jippie: Tar ett steg bakåt i rapporten, ingen uppbindningsplats för hennes del då hon gärna vill springa tillbaks dit när jag förflyttar mig och det får inte bli ett mönster.

Tar en veckas paus i lydnaden då hon är fööör pigg/uppe i varv/hetsig what ever så annna träning för hennes del, så känner mig inte laddad inför åmål den 29/9 menmen she's my precious.


Jessie, det flyter på som skrutt, (OMG när hände det liksom?) Funkar jätte bra, i lydnaden och rapporten, ska börja med spår också tror jag, jag börjar känna suget emr och mer så vi får se om jag "vill" ta tag i det, men jag känner mig super laddad inför Filipstad på Söndag iaf!!!    Då är det dags för Jessies debut!!


Men nu blir det sängen... Imorron är det en ny dag med NYA möjlighter 

Ovido - Quiz & Flashcards