Alla inlägg den 19 januari 2014

Av Jasmine Alfredsson - 19 januari 2014 22:02

Vet ni vad som har blivit helt snett? Man bryr sig mer om andra än om sig själv..... Helt sant asså.

Man ser alla andras problem, och tycker att man själv är bäst (för vem kan va bättre än jag liksom) Man ser ner på andra, man ser ner på dom som misslyckas, det är svårt att se det från andra sidan och räcka ut en hjälpande hand och vara förstående. 

Tittar man på det här i hundvärlden så är vi snart en värld full med egotrippade, säregna människor som bara tycker om sig själv och ingen annan.

Man dömmer människor som går ut o tävlar, men dom får inte första pris eller nått krånglar jätte mkt just den dan, nej då har den inget där att göra, eller den där vet ju inte vad den håller på med, hur kan den få ha hund!

Är man inte med i rätt brukshundklubb får man inte vara med o träna.

Man bryr sig alldeles för mkt om, hur personen breve dig tränar, eller vilken ras den har, hur den personens hund går på tävling, hur den är i vardan osv osv.

Man törs knappt skriva nått i fb-grupper för man blir sååå sjukt påhoppad av alla "som kan allt" t.om i försäljnings grupperna får administratören gå in och ta bort folk ur grupper, ta bort inlägg för att det blir så mkt påhopp. 


Utanförskap är så jävla trisst och alltför många får känna av det.


En jätte fin version av introt till "friends" tyckte den passade till dagen inlägg.


http://www.youtube.com/watch?v=7oLGtWE1Ki4

Ovido - Quiz & Flashcards